Ouale Kinder sunt ilegale in SUA

Ouale Kinder sunt ilegale in SUA. Care este motivul pentru care sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice?

0

Ouale Kinder, unele dintre cele mai populare dulciuri din lume, sunt in continuare interzise in SUA. O lege veche din anul 1938 precizeaza ca sunt ilegale toate dulciurile care contin in interior parti necomestibile, ce pot fi usor inghitite de cei mici.

Ouale Kinder se numara printre dulciurile favorite ale copiilor

Extrem de populare intreaga lume, ouale Kinder se numara printre dulciurile favorite ale copiilor, mai ales ca in interiorul lor se ascund diverse jucarii mici. Si totusi, acest din urma lucru face ca respectivul produs sa fie totusi interzis in Statele Unite ale Americii, scrie Business Insider.

Care este motivul pentru care sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice?

O lege veche inca din anul 1938, care precizeaza ca dulciurile care contin in interiorul lor parti necomestibile sunt ilegale.

Din acest motiv, in fiecare an, peste 60.000 de oua Kinder sunt confiscate la granita SUA de catre autoritati, iar amenda pentru introducerea acestor dulciuri in America poate ajunge si la 2.500 de dolari, preciza, de asemenea, un articol din presa de peste Ocean.

„Ouale Kinder sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice”, a explicat Mike Milne, de la U.S. Customs and Border Protection. „Atunci cand descopera produse interzise, ofiterii nostri sunt obligati sa le confiste”, a mai subliniat acesta.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.