Reteaua de sanatate Regina Maria a deschis una dintre cele mai mari clinici ale sale, la Timisoara (VIDEO)

1

Pacientii din vestul tarii au la dispozitie inca o unitate medicala, dotata cu echipamente de inalta performanta. Policlinica Regina Maria din Timisoara are peste 20 de specialitati medicale si un laborator regional de analize.

“Pornim de la oremiza ca pacientii nu vrem sa-si afle un diagnostic medical pe Google, si sa nu caute pe Google ce probleme medicale au. Pe pagina noastra de web, pot sa intrebe un medic gratuit si vor primi un raspuns in maxim 48 de ore pe aceea problema medicala pe care ei o au.”, a spus Fady Chrei, director general Reteaua de Sanatatea Regina Maria.

“Abordarea noastra medicala este centrata pe nevoile pacientilor, pe nevoia companiilor cu care colaboram in Timisoara, dar nu in ultimul rand pe respectul fata de medicii cu care colaboram. atat cu medicii din Regina Maria cat si doctorii din sistemul sanitar public sau privat.

In momentul de fata oferim servicii pe 25 de specialitati, avem laboratorul nostru propriu unde avem o echipa de top, avem servicii de medicina a muncii pe care le oferim in centru nostru de medicina ocupationala si ne dorim ca si in Timisoara sa oferim acelasi nivel inalt de calitate cu care Regina Maria v-a obisnuit de peste 20 de ani.”, a spus Lucian Florea, director campus Regina Maria Timisoara.

Investitia de la Timisoara, a retelei de sanatate Regina Maria, se ridica la un milion de euro.  Furnizorul privat de servicii medicale are sediul in complexul comercial Iulius Mall si intentioneaza sa se extinda in ansamblul urbanistic Openville.

GALERIE FOTO:

Share.

1 Comment

  1. Buna ziua ma numesc florian victorita si sint din Duboz jud Timis as dori sa stiu daca se poate sa am probleme cu tiroida avind in vedere ca sint foarte slaba ,am 40kg si am 51 ani , analizele de singe sint bune cu mici exceptii nu ma pot ingrasa mai mult dar nici pofta de mincare nu am ,va multumesc

Leave A Reply