Rezidentiat 2017 – in atentia rezidentilor care au primit loc sau post

3

In atentia rezidentilor care au ales loc sau post cu pregatire in Timisoara, in perioada 7 dec. 2017 – 15 dec. 2017 rezidentii se vor prezenta la unitatile sanitare pentru incheierea contractelor individuale de munca, astfel:

  • rezidenti pe LOC – se vor prezenta pentru incheierea contractului individual de munca, pe perioada determinata, in functie de specialitate, la spitalul la care au fost repartizati
  • rezidenti pe POST – se vor prezenta pentru incheierea contractului de munca, pe perioada nedeterminata la spitalul la care au au ales postul.

Pentru lista completa a documentelor necesare la angajare rezidentii se vor adresa la unitatile sanitare.

Contractul individual de munca se va incheia incepand cu data de 1 ianuarie 2018, cu respectarea prevederilor Ordonantei Guvernului nr.18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, cu modificarile si completarile ulterioare, inclusiv ale Decizei nr.5/2015 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Repartitia pe clinici si coordonatori de rezidentiat se va face la DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA in zilele de 15 si 18 decembrie 2017 .

Programarea repartitiei pe zile si specialitati se va afisa la sediul Directiei de Sanatate Publica.

Informatii suplimentare privind desfasurarea repartitiei se vor afisa pe acest site, in timp util, la o data ulterioara.

Share.