Rezidentiat 2017 - locuri si posturi ramase neocupate

Rezidentiat 2017 – locuri si posturi neocupate

1

Rezidentiat 2017: Alegerea locurilor/posturilor in specialitate si a centrelor de pregatire se face in zilele de 26 si 27 noiembrie 2017 prin teleconferinta, in intervalul orar 9:00 – 21:00. Candidatii se vor putea prezenta in unul din centrele universitare: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara. La repartitie se pot prezenta candidatii care au obtinut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim obtinut pentru fiecare domeniu de concurs.

Rezidentiat 2017 – Locuri si posturi ramase neocupate:

Daca repartitia nu se finalizeaza in prima zi, va continua in ziua urmatoare, in acelasi interval orar sau, dupa caz, pana la epuizarea locurilor/posturilor publicate la concurs sau a candidatilor care au drept de a alege loc/post. Locurile si posturile ramase disponibile la sfarsitul primei zile de repartitie se vor afisa pe pagina de internet http://rezidentiat.ms.ro.

Pentru buna desfasurare a procesului de alegere a locurilor si posturilor scoase la concurs:

Candidatii sunt rugati sa respecte cu strictete regulile de acces in sala in care se organizeaza repartitia – NU poate fi depasita capacitatea salii !

Accesul in sala in care se organizeaza repartitia se va face in ordinea clasificarii finale. Pe masura ce candidatii care au ales parasesc sala, se va permite accesul urmatorilor candidati.

Insotitorii candidatilor sunt rugati sa respecte ceilalti candidati si sa NU intre in sala de repartitie. Repartitia este a candidatilor nu a insotitorilor.

Candidatii si insotitorii acestora sunt rugati sa respecte cu strictete indicatiile date de organizatori.

 

Candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti la data, ora si locul fixate pentru alegerea postului ori a locului in specialitate si a centrului de pregatire pierd drepturile conferite de concurs.

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Rezidentiat 2017 – locuri si posturi neocupate • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.