Rezultate Admitere Medicina UMF “Victor Babes” Timisoara

0

Universitarea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara a publicat rezultatele la concursul de admitere la Medicina 2016.

admitere UMF

Rezultate admitere Farmacie:

Rezultate admitere Asistenta Medicala Generala:

Rezultate admitere Asistenta Medicala Generala Lugoj

Rezultate admitere Asistenta Farmacie Lugoj:

Rezultate admitere Asistenta de profilaxie stomatologica:

Rezultate admitere Balneofiziokinetoterapie si recuperare:

Rezultate admitere Nutritie si dietetica:

Rezultate admitere Tehnica dentara:

Acestea sunt rezultatele provizorii. Rezultatele finale vor fi afisate la data de 2 august 2016.

UMF admitere

Depunerea contestatiilor si solutionarea acestora:

Eventualele contestatii cu privire la modul de desfasurare a concursului de admitere sau la rezultatele acestuia se vor depune, dupa afisarea rezultatelor, la Registratura universitatii, camera 1, in data de 28 iulie 2016, orele 08.00-14.00.

Rezolvarea contestatiilor este, in exclusivitate, de competenta Comisiei centrale de admitere, care va analiza si solutiona contestatiile in aceeasi zi in care au fost depuse, in prezenta contestatarilor. Decizia comisiei este definitiva si va fi comunicata prin afisare, la sediul universitatii si pe site.

admitere UMF

Daca se constata diferente de notare, candidatului i se va acorda punctajul rezultat in urma verificarii lucrarii la proba contestata.

La probele de indemanare de la specializarile Tehnica dentara si Asistenta de Profilaxie Stomatologica nu se admit contestatii.

Dupa rezolvarea eventualelor contestatii, se vor intocmi si afisa listele cu candidatii admisi si respinsi, pe specializari.

 

Share.

Leave A Reply