Sportivii de la Fundatia de Abilitare Speranta se intorc acasa cu 16 medalii de aur, argint si bronz

1

Fundatia de Abilitare Speranta a reprezetat cu mandrie Romania la concursul international Special Olympics, la Odessa, in perioada 3-6 mai 2018. Sportivii, antrenati de Marius Parjol, kinetoterapeut al Fundatiei de Abilitare Speranta aduc la Timisoara 3 medalii de aur, 6 medalii de argint si 7 medalii de bronz.
Anul acesta echipa Fundatiei de Abilitare Speranta a fost formata din 6 copii cu nevoi speciale. Este vorba despre: Andrei Cupșa, Alexandru Turcanu, Alexandru Toma, Cristian Marculescu, Calin Cirsmar si Timotei Julei.

Speranta

Hamilton Central Europe- părtaș la povestea reprezentanților României la Special Olympics Ucraina, este partenerul nostru principal.

Speranta

„Ca parte din comunitate, suntem părtași la povestea voastră la Special Olympics. Convinși de dedicarea membrilor Fundației de Abilitare „Speranța” și de rezultatele deosebite obținute de copii până acum, dorim să ne aducem aportul la această frumoasă misiune. Vă felicităm pentru rezultatele obținute până în prezent și vă urăm mult succes la Odessa!” – au declarat reprezentanții Hamilton Central Europe.

Speranta 

In fiecare an, Fundatia de Abilitare Speranta a adus la Timisoara medalii de aur, argint si bronz, in urma participarii la concursurile organizate de special Olympics. Multumim pentru sprijin: Dechatlon, Blinkstudio, Organizatia Salvati Copiii, Scoala Mamei Junior, Best of Timisoara, Gina Dragomir si tuturor persoanelor care ne ajuta si care doresc sa ramana anonime.Speranta

 

Cine este Fundaţia de Abilitare “Speranţa”?

Fundaţia de Abilitare „Speranţa”(FAS) este organizaţie neguvernamentală cu aproape 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, având ca misiune includerea acestor copii ȋn școli și grădiniţe obișnuite, precum și schimbarea mentalităţii și atitudinii faţă de ei.

Prin activitatea sa, FAS a adus ȋn atenţia opiniei publice și a autorităţilor competente o problematică sensibilă și puţin cunoscută, care, trecută cu vederea, poate afecta semnificativ calitatea vieţii copiilor și a familiilor acestora. De-a lungul timpului, FAS s-a implicat la nivel local, ȋn sprijinirea copiilor, prin oferirea de servicii directe adresate copiilor, părinţilor și cadrelor didactice.

Share.