Zilele Medicamentului – editia a XXI

0

907_articolAsociația de Algeziologie din România și Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” anunță organizarea celei de a XXI-a ediții a evenimentului Zilele Medicamentului, în perioada 24-26 mai 2012Hotel Ramada Iași City Center (Str. Grigore Ureche nr.27).

Printre lectorii care au confirmat participarea se numără: prof. dr. Stela Goția, prof. dr. Vlaicu Șandor, conf. dr. Constantin Ailioaie, conf. dr. Florin Mitu, conf. dr. Andrei Tica, asist. univ. dr. Mihai Marinca, farm. dr. Robert Ancuceanu.

Zilele Medicamentului 2012 este un eveniment național interdisciplinar adresat în egală măsură medicilor și farmaciștilor, care reunește specialiști din domeniul farmacologiei și a altor discipline medico-farmaceutice. Manifestarea s-a dezvoltat de la an la an, cooptând un număr tot mai mare de cadre didactice din universitățile de medicină și farmacie din țară și din străinătate.

Organizatorii estimează că anul acesta vor fi prezenți peste 100 de participanți, alături de personalități de marcă din medicina și farmacologia românească și internațională, conferind simpozionului o valoare informațională deosebit de ridicată și un puternic caracter interdisciplinar, urmărindu-se stabilirea unei colaborări eficiente în practica medicală din România.

În afara sesiunilor din plen, în cadrul acestei ediții se vor organiza sesiuni dedicate medicilor specialiști oncologi, pediatrilor, ca și o sesiune specială la care sunt invitați să participe tinerii medici, rezidenți, cercetători.

Sursa: Televiziunea Medicala

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.