Campanie pro alaptare: "Chemarea naturii"

Campanie pro alaptare: “Chemarea naturii” – dedicata mamelor care alapteaza in public pentru a combate rusinea

0

Studentii de la Arte din cadrul Universitatii de Nord din Texas, promoveaza o campanie pro alaptare numita “Chemarea naturii”.

Studentii lupta impotriva ideii ca femeile ar trebui sa le fie rusine sa alapteze in public, chiar daca s-au dat multe legi pro alaptare.

alaptare

Fotografiile arata mame care alapteaza bebelusii inghesuite in bai murdare. Ei promoveaza ideea ca alaptarea in public nu ar trebui privita cu rusine, iar mamele nu ar trebui hartuite si discriminate.

alaptare

Jonathan Wenske și Kris Haro sunt doi studenti care au gandit anunturile si fotografiile in scopul de a obtine sprijin pentru un proiect de lege care sa sustina mamele sa alapteze in public. Prin lege, mamele care alapteaza nu sunt protejate, unele fiind hartuite si refuzate, multe dintre ele fiind obligate sa alapteze in spatii izolate, cum ar fi baile publice.

alaptare

In SUA , doar cinci state si Puerto Rico au implementat sau încurajat dezvoltarea unei campanii de educație de conștientizare pro alaptareacestea sunt: ​​California, Illinois, Minnesota, Missouri, și Vermont. În general însă, aproape în fiecare stat (45 pentru a fi exact), permite femeilor să alăpteze în public.

sursa: medicaldaily.com

GALERIE FOTO:

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.