Cum poti salva o persoana care sufera un infarct in doar 60 de secunde!

0

Doi din trei romani sufera de boli de inima, iar una dintre cele mai periculoase este infarctul. La fiecare 30 de minute, un roman sufera un infarct miocardic, iar in unul din zece astfel de cazuri, pacientul nu supravietuieste.

Cum poti salva viata unei persoane care sufera un infarct miocardic?

Medicul John Christopher, un reputat botanist american preocupat de medicina naturista, studierea plantelor si a efectelor lor miraculoase pentru organism si combaterea diferitelor afectiuni, a gasit o metoda foarte eficienta.

John_Raymond_ChristopherMetoda consta in: adaugarea unei lingurite de piper macinat intr-un pahar cu apa fierbinte si administrarea amestecului persoanei care sufera un infarct miocardic.

Medicul John Christopher sustine ca efectul este instantaneu si ca cel care care sufera de infarct isi va reveni imediat.

De ce functioneaza aceasta metoda?

Medicul John Christopher explica: pentru ca apa calda deschide si dilata structurile celulare, permitand piperului sa actioneze rapid si sa furnizeze o hrana binefacatoare muschiului inimii.

Beneficiile piperului nu consta doar in proprietatile sale antibacteriene si aromatizarea mancarurilor, el reprezinta chiar o sursa generoasa de fier, potasiu, mangan, vitamina K, vitamina C si fibre.

Acelasi John Christopher sustinea ca metoda sa da rezultate 100%, din moment ce el nu a pierdut in cei 35 de ani de cariera niciun pacient care suferea un infarct, asa ca solutia ar trebui sa fie cunoscuta atat de medici, cat si de oricine altcineva spre a fi pusa in aplicare.

Desigur, pentru a sti cum poti salva viata unei persoane care sufera un infarct ar trebui mai intai sa cunosti simptomele lui ca sa poti actiona.

Infarct miocardic – simptome

Un infarct miocardic se manifesta prin disconfort, presiune, greutate sau durere in piept, brat sau sub stern, senzatie de sufocare, slabiciune accentuata, anxietate, dificultati in respiratie, transpiratie, greata, varsaturi, ameteli, batai rapide sau neregulate ale inimii.

Ajutorul de specialitate este intotdeauna obligatoriu in cazul unui infarct miocardic, insa daca stii cum poti salva viata unei persoane care sufera un atac de cord de ce nu ai face-o?

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.