Ne scapa un pahar de apa cu zahar de infarct?

Miturile dauneaza grav sanatatii: Ne scapa un pahar de apa cu zahar de infarct? (VIDEO)

0

Orice durere in piept, mai ales daca este prelungita, trebuie investigata de un medic specialist. Mai ales daca durerea in piept apare la barbati peste 50 de ani sau la femei post menopauza, sau persoane cu alti factori de risc cardiac.

Nicio masura la domiciliu nu este capabila de a preveni in mod cert si corect aparitia unui infarct miocardic. In aceste conditii, la aparitia unei dureri in piept severe, corect este sa se cheme medicul cat mai urgent la domiciliu, printr-un telefon la 112.

Singura masura acceptata in carti este administrarea de nitroglicerina sub limba la persoanele care au fost deja diagnosticate cu cariopatie inschemica, dar nu mai mult de trei tablete intr-un interval de un sfert de ora. In acest timp, ideal ar fi ca echipajul de urgenta sa fie prezent la persoana suferinda.

Nicio alta masura, gen administrare de apa cu zahar sau alte medicatii nu este acceptata de cartile de medicina si se considera ca este doar o prelungire a intervalului de suferinta si practic o pierdere de timp pana la punerea unui diagnostic si a unui tratament corect.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.