Prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton doneaza toti banii ingrijirii copiilor bolnavi de cancer

Prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton doneaza toti banii ingrijirii copiilor bolnavi de cancer

0

Adriana Istrate este singura romanca participanta la un ultramaraton de 100 de kilometri din Antarctica, care a reusit sa termine cursa in mai putin de 24 de ore, mai exact cu timpul de: 23:49:50.

„Am trait cea mai frumoasa experienta la Antarctic Ice Marathon. Acum sunt la Punta Arenas unde voi incepe recuperarea. Am foarte multe lucruri sa va povestesc, am trait momente incredibile pe care nu le voi uita niciodata. Abia astept sa vi le impartasesc pe larg” a scris Adriana Istrate pe pagina personala de Facebook, la scurt timp dupa incheierea cursei.

Adriana Istrate, consultant bancar de meserie, spune ca s-a apucat de alergat pentru ca vrea sa fie un exemplu pentru ceilalti.

Adriana Istrate doreste sa doneze toti banii ingrijirii copiilor bolnavi de cancer

“Cel mai mare vis al meu este sa devin un om mai bun, un exemplu demn de urmat, deoarece sunt constienta ca schimbarea pe care o dorim in jurul nostru trebuie sa vina, in primul rand, din noi insine. Numai asa vom trai intr-o altfel de lume. Primul pas major in indeplinirea acestui vis este sa particip la ultramaratonul din Antarctica (primul din cele 14, pe toate cele 7 continente) pentru a putea sa donez toti banii ingrijirii copiilor bolnavi de cancer, scria Adriana pe blogul personal in luna mai a acestui an.

Acum romanca se pregateste pentru urmatoarea cursa, Europa Eco-Trail de Paris ce va avea loc in martie.

sursa

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.