PREMIERA IN ROMANIA! Femeile la menopauza vor putea face copii!

4

Unul din cinci cupluri aflate la varsta reproductiva primeste diagnosticul dur de infertilitate atat in Romania, cat si la nivel mondial. O procedura revolutionara, ce se efectueaza in acest moment in doar cateva tari, va fi implementata si in Romania, la clinica Genesis Athens Bucuresti.

menopauza

Menopauza – cauze

Menopauza precoce, rezerva ovariana scazuta, problemele endometrului sunt trei dintre cauzele principale ale infertilitatii la femei. Daca pana acum aceste diagnostice puteau insemna si un capat de drum pentru femeile care-si doreau un copil, pentru acestea a aparut o noua speranta de a-si vedea visul implinit.

menopauza

Cu opt luni in urma a fost implementata, la nivel global, o noua procedura, PRP, care permite extragerea anumitor celule din sange, prelucrarea acestora si injectarea apoi fie in ovare, care incep sa produca din nou material genetic, fie in endometru, care se poate ingrosa suficient cat sa poata permite implantarea embrionului.

Practicata in acest moment in doar cateva tari, printre care Grecia, Spania si Marea Britanie, procedura revolutionara va fi implementata in premiera nationala in Romania, in clinica Genesis Athens din Bucuresti.

Femei de 4 ani la menopauza care acum sunt gravide

Konstantinos Pantos“In Grecia, deja am realizat cu succes aceasta procedura, avem rezultate foarte bune, femei de 4 ani la menopauza care acum sunt gravide. Incepem si in Romania si speram sa avem si aici rezultate cel putin la fel de bune ca in Grecia”, a precizat profesor-doctor Konstantinos Pantos, prezent la Bucuresti tocmai pentru lansarea procedurii PRP.

 

Andreas Vythoulkas„Ne bucuram ca avem ocazia, in premiera in Romania, sa efectuam aceasta procedura revolutionara, care, cu siguranta, va schimba destinele multor familii. Este o sansa in plus pentru cei care nu mai aveau nici o speranta ca vor avea copii. Si este o dovada ca in Romania se pot oferi servicii medicale de top”, a spus Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in infertilitate.

Konstantinos Pantos

 

Konstantinos Pantos, Director al clinicii Genesis Athens, este Doctor in Ginecologie al Universitatii din Atena, are la activ multiple reusite in domeniul fertilizarii in vitro si este denumit “parintele celor 40.000 de copii”, luand in considerare numarul copiilor nascuti in toata lumea cu ajutorul tehnicilor de la clinica Genesis Athens.

 

Andreas Vythoulkas este absolvent al Masteratului din cadrul Clinicii Genesis Athens, sub directa coordonare a doctorului Pantos. A dobandit expertiza si compentente in probleme de infertilitate si, implicit, in domeniul tehnicilor de reproducere umana asistata. Detine statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra.Andreas Vythoulkas

Clinica Genesis-Athens din Bucuresti este primul centru de excelenta in domeniul fertilizarii in vitro din Romania. S-a deschis in octombrie 2016 si este filiala clinicii cu acelasi nume din Atena, una dintre cele mai bune clinici din lume in domeniul fertilizarii in vitro, cu una dintre cele mai bune rate de reusita din prima incercare, peste 50%.

Share.

4 Comments

  1. Pingback: Femei de 4 ani la menopauza acum sunt gravide | Asociatia Medicilor de Familie Mures

  2. este o minciuna!procedura nu se efectueaza in Romania!nici nu cunosc prea multe detalii despre aceasta procedura.ajungi sa platesti consultatia si sa nu ti se dea nici o informatie concreta.Clinica este una in care neseriozitatea primeaza, se asteapta cu orele chiar daca s-a facut programare prealabila. Doctorul nu poarta halat, contrar deontologiei medicale si isi manifesta interesul doar pentru persoanele cu foarte multi bani, dispuse sa plateasca pretul FIV-ului. se poate spune ca este o fabrica de bani si acesta este interesul principal.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.