Testari gratuite de depistare a depresiei si a memoriei

Testari gratuite de depistare a depresiei si a memoriei

1

Testari gratuite de depistare a depresiei si a memoriei: Timisoara marcheaza pentru a treia oara Luna mondiala Alzheimer. Septembrie este luna in care intreaga lume deruleaza  campania de preventie a bolii Alzheimer si de reducere a stigmei si a riscurilor pe care le inglobeaza aceasta boala nemiloasa, aduce pentru timisoreni o campanie gratuita de depistare a depresiei si de testare gratuita a memoriei.

“Pornind de la tema intitulata “Dementa: putem reduce riscurile?”, Centrul Memoriei, sub patronajul Societatii Romane Alzheimer, filiala Timisoara, organizeaza in perioada 23-25 septembrie 2014, pe langa binecunoscuta campanie de testare gratuita a memoriei populatiei si o campanie gratuita de depistare a depresiei in randul cetatenilor Timisoarei, cu atat mai mult cu cat depresia este un  factor important de risc in declansarea bolii Alzheimer si a altor demente inrudite cu aceasta”, explica dr. Aurora Heim, coordinator al centrului timisorean.

Testari gratuite pentru depistarea memoriei si a depresiei

“Asadar zilele de 23 si 25 septembrie sunt dedicate testarii   memoriei persoanelor cu varste intre 50 si 85 de ani, iar ziua de 24 septembrie este dedicata depistarii  depresiei la persoane cu varste intre 20 si 80 de ani”, mai spune dr. Aurora Heim.

Campania se va desfasura in zilele mentionate  la sediul Centrului Memoriei de pe strada Romulus 46, intre orele 12-18.

Pentru programari si informatii cei interesati trebuie sa telefoneze la numerele de telefon  0256.433.072 si 0371.103.518 de luni pana vineri, intre orele 12-18.

autor: Delia Sescu Barbu

Share.

1 Comment

  1. Pingback: Ce este si ce rol are testosteronul • VoxMedical | Viata si sanatate

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.