UMF Timisoara - rezultate admitere Medicina

UMF Timisoara – rezultate admitere Medicina. Ce transmite comisia!

0

Rezultate admitere Medicina – cati de 10 au fost obtinuti la UMF Timisoara? Urmeaza, astazi si maine, confirmarea locului. Precizare extrem de importanta din partea comisiei de admitere la UMF Timisoara!

Rezultate admitere Medicina – Universitatea de Medicina si Farmacie “Victor Babes” Timisoara

Rezultate admitere Medicina – Medicina

Rezultate admitere Medicina – Tehnica Dentara

Rezultate admitere Medicina – Farmacie

Rezultate admitere Medicina – Medicina Dentara

Rezultate admitere Medicina – Radiologie si imagistica

Rezultate admitere Medicina – Nutritie si dietetica

Rezultate admitere Medicina – Balneofiziokinetoterapie si recuperare

Rezultate admitere Medicina – Asistenta Medicala Generala

Rezultate admitere Medicina – Asistenta Medicala Generala Lugoj

Rezultate admitere Medicina – Rezultate provizorii – Asistenta de Farmacie Lugoj

Cum poti pierde locul obtinut prin concurs

In zilele de 23 si 24 iulie 2015, toti candidatii declarati admisi pe locurile bugetate/cu taxa, la toate specializarile, vor depune, obligatoriu, la ghiseul de inscriere, chitanta de plata a taxei de confirmare (inmatriculare). Nedepunerea chitantei de confirmare duce la pierderea locului obtinut prin concurs. In 27 iulie 2015, intre orele 9:00-14:00, in a doua etapa de confirmari, locurile ramase libere se ocupa de alti candidati cu media peste 5, pe baza de cereri individuale depuse la ghiseul de inscriere, insotite de chitanta de plata a taxei de confirmare.

Anuntul facut de comisia de admitere

Candidatii care au beneficiat de finantare de la bugetul de stat, integral, pentru un program de studii universitare de licenta, finalizat/nefinalizat prin examen de licenta, pot fi admisi si inmatriculati, in urma promovarii concursului de admitere, numai pe locurile cu taxa, fara drept de reclasificare pe locurile bugetate.

Candidatii care au beneficiat de finantare de la bugetul de stat, partial, in cadrul unui program de studii universitare de licenta,si au fost declarati admisi pe locurile bugetate la concursul de admitere organizat de UMF „Victor Babes” din Timisoara, au obligatia, sub sanctiunea pierderii locului bugetat, de a prezenta la secretariatul facultatii, pâna la data de 10.09.2015, dovada achitarii contravalorii serviciilor de scolarizare cu finantare de la bugetul de stat, de care au beneficiat anterior.

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.